A Sztárban sztár leszek! tehetségei ezen a héten kétszer is színpadra álltak. Csodás átalakulásokat láthattunk, de egy valaki számára ismét véget ért a verseny. 

Újabb tehetség távozott a Sztárban sztár leszekből 

Az előző adásban különleges duetteket adtak elő a versenyzők, hiszen mindenkit meglepett egy-egy híres énekes. A produkciók jól sikerült, voltak olyanok, akik alig jutottak szóhoz, amikor meglátták a meglepetés előadót. 

Ezen a héten már a hagyományos módon folytatódott a verseny, mindenki egyedül állt elsőként színpadra. Az egyéni produkciók után a tehetségek előadtak egy-egy közös produkciót is. A nézők mindkét alkalommal szavazhattak, így alakult ki a pillanatnyi állás, és eldőlt, hogy ezt a hetet Széchenyi Lili nyerte, így neki már nem kellett izgulnia. 

A zsűri ismét adhatott egy-egy plusz pontot a versenyzőknek. Ez ilyenkor mindig alakít a sorrendenden, és befolyásolja, hogy ki kerül a veszélyzónába. Végül Tasi Dávid és Váradi Jani kerültek az utolsó két helyre. A tévénézők ezután ismét szavazhattak, így eldőlt, hogy Váradi Jani számára véget ért a Sztárban sztár leszek! negyedik évadja, Tasi Dávid pedig a következő héten is színpadra léphet.