A Sztárban sztár leszek! versenyzői minden hétvégén elkápráztatják a zsűrit és a közönséget a csodás átalakulásokkal. A verseny egyre élesebb, hiszen már csak 9 tehetség léphetett színpadra, egy ember számára pedig ismét véget ért a műsor. 

Különleges pillanatokat tartogatott a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adása 

Ismét csodás alakulásokat láthattunk, az estét Halász Rebeka kezdte, ő Axl Rose bőrébe bújt. A tehetségek hatalmas bulit csináltak, de megható pillanatokból sem volt hiány.

Utolsónak Széchenyi Lili lépett színpadra, aki Adele-ként kápráztatta el a közönséget. A produkciója mindenkit meggyőzött, mivel ő lett az est győztese, így nyugodtan várhatta az eredményhirdetést. 

Tóth Gabi és Papp Máté Bence extra produkciót adtak elő. Gabi elénekelte a legújabb dalát, és még táncolt is az új szerelmével. 

A zsűri és a közönség döntése alapján Szologjan Edgar és Engel-Iván Lili jutottak a veszélyzónába. Mindkét versenyzőnek Majka a mestere, így a veszélyzónás szavazás még feszültebb hangulatban telt. A nézőknek összesen 2 percük volt voksolni, végül Szologjan Edgart jutatták tovább, így Engel-Iván Lili számára véget ért a Sztárban sztár leszek! negyedik évada.