A Sztárban sztár leszek! vasárnapi adása sok izgalmat tartogatott, hiszen a készítők különleges meglepetésekkel készültek. A 8 tehetség mellett meghívott vendégek is énekeltek. 

A Sztárban sztár leszek! meglepett mindenkit vasárnap este 

A vasárnapi adás a meglepetések éjszakája volt, hiszen minden tehetség duettet adott elő, méghozzá egy híres énekessel. Ám a partnerek kilétét nem árulták el, mindössze annyit jelentettek be, hogy Gáspár Laci, Marics Peti és Vastag Csaba biztosan színpadra lépnek. 

Váradi Jani Bereczki Zoltánnal énekelt, Karapancsev Kristóf partnere Szikora Róbert volt. Nagy Alexa Tóth Verával énekelhetett, Vastag Csaba pedig Szologjan Edgart lepte meg a színpadon. Király Viktor is színpadra állt, ő Halász Rebekával énekelt, Marics Peti Széchenyi Lili duettpartnere volt. Oláh Vivienhez Gáspár Laci csatlakozott a dal közben. Tasi Dávid lépett utoljára színpadra, őt Király Linda lepte meg. 

A nézők ismét több körben szavazhattak, így született egy pillanatnyi állás, és azt is megtudhattuk, hogy Szologjan Edgar lett a napi győztes. Ezután a nézők ismét szavazhattak, végül Oláh Vivien és Váradi Jani kapták a legkevesebb szavazatot. A nézők döntése alapján Váradi Jani jutott tovább, Oláh Vivien számára véget ért a verseny.