A Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában minden tehetség duettet énekelhetett egy ismert énekessel, de a partnerek nevét egészen az élő adásig nem árulták el. A dolog Tóth Gabinak is meglepetést okozott, mivel az élő show-ban találkozott Tóth Verával. 

Nagyon meglepte a testvére Tóth Gabit 

A Sztárban sztár leszek! élő show-ja tartogatott meglepetéseket, hiszen még a zsűri sem tudta, hogy kik lépnek színpadra a tehetségekkel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Tóth Gabi reakciója, hiszen az énekesnőnek nem árulta el Tóth Vera, hogy vasárnap ő is színpadra lép. Gabi annyira meglepődött, hogy felállt, és úgy kiabált nevetve. 

Elárulta, hogy Tóth Vera egész héten titkolózott, pedig még burkoltan rá is kérdezett. Szombaton nála volt a kislánya, vasárnap reggel pedig küldött neki fotót, hogy Halász Judit koncerten vannak. Eszébe sem jutott ezek után, hogy Tóth Vera is színpadra áll. Percekig csodálkozott, végül egy fontos kérdést tett fel a testvérének. 

De hol a gyerek?

– kérdezte Gabi nevetve. 

A dologba a többiek is beszálltak, mivel Pápai Joci viccesen megjegyezte, hogy náluk. Ezután Tóth Vera elárulta, hogy nagyon megtervezte ezt az egészet, nehogy Gabi megsejtse a dolgokat, a kislányt pedig elvitte a nagymamájához. 

A dolog jól sikerült, Nagy Alexa, aki Tóth Vera partnere volt, nagyon örült a meglepetésnek. Emellett Gabit is sikerült meglepni, hiszen alig akarta elhinni, hogy a testvére ilyen jól elintézett mindent. A teljes felvételt itt nézheted meg