Tóth Gabi és Papp Máté Bence felvállalták kapcsolatukat, a Sztárban sztár leszek vasárnapi élő show-jában egy forró csókot váltottak, miután előadták a közös produkciójukat.

Tóth Gabiék hónapok óta együtt vannak

Till Attila elmondta, hogy a színfalak mögött mindenki tudja, hogy mekkora szerelem Tóth Gabi és Papp Máté Bence között, ám az elmúlt hónapokban ők nem kommunikálták le a nyilvánosság felé, hogy tényleg egy párt alkotnak.

A találgatások viszont úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak, ugyanis az énekesnő elmondása szerint, már hónapok óta együtt vannak.

Tóth Gabi számára nagyon fontos volt ez a produkció, végig a könnyeivel küszködött. Szerinte minden nehézség és szenvedés, amin az elmúlt hónapokban keresztül mentek, benne volt ebben a 3 percben.

Papp Máté Bence imádja a párját

Papp Máté Bencének szintén nagyon fontos volt, hogy tökéleteset nyújtson, mert úgy érzi, hogy Tóth Gabi mindenből a legjobbat érdemli.

Az interneten megoszlanak a vélemények a kapcsolatról, sokak szerint ízléstelen volt a műsorban csókolózni, mások szerint viszont jó döntés, mert mindenki megérdemli a boldogságot.