Tóth Gabi és Papp Máté Bence még nem jelentették be hivatalosan, hogy egy pár lennének, de azért ami most vasárnap következik, az mégiscsak felér egy bejelentéssel. Még akkor is, ha lassan három hónapja tudja az egész ország, hogy mi van az énekesnő és a Fricska táncegyüttes tagja között.

Először volt a videó

Ezt talán már te is láttad: Tóth Gabi közzétett egy beharangozót arról, hogyan fognak táncolni Papp Máté Bencével vasárnap este Sztárban sztár leszek!-ben a TV2-n. Persze nem csak a táncról fog szólni a performansz, hanem Tóth Gabi bemutatja új dalát, az Átkozott nyár című számot is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tothgabi (@tothgabi)

Megjegyzendő mindehhez, hogy ugye szombat este pedig Krausz Gábor és Mikes Anna fognak együtt táncolni a TV2-n, csak ők a Dancing with the Starsban. De az is igencsak romantikusnak ígérkezik, mert A szépség és a szörnyeteg című Disney-rajzfilmen alapul majd a koreó.

Aztán jött a nyilatkozat

De térjünk vissza Tóth Gabiékhoz, mert az énekesnő péntek este aztán még nyilatkozott egyet a Bors című újságnak.

A produkció betekintést enged abba, amiben voltam és abba is, amiben most vagyok. A küzdelmek, a padlóról felállás, majd a harmónia, ami mindenkinek jár. A dallal és a tánccal azoknak is szeretnék üzenni, akik voltak már hasonló helyzetben

– többek között ezt mondja Tóth Gabi arról, hogy mi várható vasárnap és kik figyeljenek különösen.