Tóth Gabi új dala, az Átkozott nyár nagyon komoly üzenetet fogalmaz meg.

Tóth Gabi a házasságáról énekel

Nehéz nyáron, és nehéz heten van túl Tóth Gabi. Az énekesnő házassága véget ért, többé már nem alkotnak egy párt Krausz Gáborral. A héten pedig nemcsak a magánéleti válságokkal kellett szembenéznie, de az egészsége is veszélybe került, emiatt pedig az Átkozott nyár premierje is elmaradt.

Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult és egy fájdalmas tályogot hozott nekem. Emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és bemutatni nektek legújabb dalomat

— írta akkor Tóth Gabi.

Krausz Gábornak üzen

Az Átkozott nyár emiatt ma debütált, és az énekesnő az Instagramon közzétett posztjában azonnal leszögezi, hogy természetesen házasságának vége inspirálta a fájdalmas sorokat. 

Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség..?

— kezdi a bejegyzést Tóth Gabi a dal egyik sorával, aki most meglehetősen bőbeszédű volt, és kicsit mélyebben kifejtette, hogy érzi magát, min megy most keresztül.

Tóth Gabi beismerte, hogy hibázott

Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem  általában a szívem diktál.
Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt  megértik és elfogadják. 
Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam. De, “ Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései.