Szombaton ismét parkettre léptek a Dancing with the Stars versenyzői, Krausz Gábor és Mikes Anna egy sambát táncoltak. Az este tematikája a Több mint tánc volt, ezért a sztárok egy-egy személyes szálat is belevittek a produkciókba

Krausz Gábor nekik üzent a táncával 

Minden híresség ajánlotta valakinek a táncot, Hunyadi Donatella például Kiszel Tündének szeretett volna köszönetet mondani, Király Linda pedig azoknak küldte, akik sok megpróbáltatáson mentek keresztül, mégis túllendültek a rossz időszakokon. 

Krausz Gábor a táncával az elvált férfiaknak szeretett volna üzenni, a kisfilmjében elárulta, hogy a tánc miként segítette az elmúlt időszakban. Talált egy új hobbit, ezzel pedig mondhatni megváltozott az élete. A samba nagy sikert aratott, a zsűri is jó pontokat adott a párnak, így mondhatni nem volt kérdés, hogy tovább is jutnak.

Titokzatos poszt tűnt fel 

Vasárnap Krausz Gábor posztolt pár fotót a szombati táncukról, amihez a következő szöveget írta: 

Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc. Köszönjük, hogy ismét velünk voltatok és szavaztatok. Legközelebb egy mesevilágba repítünk benneteket

A poszt miatt persze ismét elindultak a találgatások, hiszen már hetek óta pletykálják, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna között több is lehet, mint barátság. Ezeket a híreket egyik fél sem erősítette meg.

A rajongóknak egyébként tetszett Gábor és Anna produkciója, a kommentszekciót pedig valósággal elárasztották a pozitív üzenetek. Sokan leírták, hogy Krausz Gábor mennyire élvezi a táncot, és jót tett neki a műsor.