Folytatódott a Dancing with the Stars, szombaton este ismét parkettre léptek a párosok, hogy megmutathassák, milyen produkciókon dolgoztak az elmúlt időszakban. Sajnos egy párostól ismét el kellett búcsúzni. 

Új tematikával tért vissza a Dancing with the Stars 

A műsor készítői már korábban elárulták, hogy a 4. évadot új tematikákkal szeretnék még izgalmasabbá tenni. A második adás éppen ezért a Tánc a világ körül nevet kapta, a hírességek és a profi táncosok egy-egy ország kultúráját idézték meg a táncukkal. 

A 3. élő show szintén egy új témát kapott, és a Több mint tánc nevet viselte. A hírességek elárulták, hogy számukra mit jelent a tánc, és ami még ennél is izgalmasabb, a produkciókkal fontos üzenetek adtak át.  

Újabb páros távozott a műsorból 

Az este nagyon izgalmasan alakult, voltak vidám, szomorú és igazán megható pillanatok. Könnyekből sem volt hiány, Király Linda és Hunyadi Donatella a produkciók után el is érzékenyültek. 

Az este igazán csodásan alakult, de egy pár számára ismét véget ért a verseny. A zsűri és a nézők döntése alapján Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, valamint Király Linda és Suti András kerültek a veszélyzónába. A három páros közül ismét megmenthetett egy párt a zsűri, úgy döntöttek, hogy Király Lindát és Suti Andrást szeretnék biztosan látni még a parketten. 

A nézők a második körös szavazásban Hunyadi Donatella és  Bődi Dénes párosát jutatták tovább, így véget ért a verseny Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan számára.