Szombaton kezdetét vette a Dancing with the Stars, pár nap múlva pedig ismét a parkettre lépnek a hírességek. Az első adásban mindenki bemutatkozhatott, ezen a héten pedig már új koreográfiával mutatják meg, hogy mit sikerült megtanulniuk az elmúlt időszakban. 

Izgalmas tematikával jön a Dancing with the Stars 

A Dancing with the Stars készítői már a párosok bejelentésekor elárulták, hogy ez az évad más lesz. A párosok már nem élő zenére táncolnak, mivel nincs zenekar. Ennek köszönhetően nagyobb lett a LED-fal és a tánctér, így sokkal látványosabbak a produkciók. 

Ám nem csupán a díszlet változott, mivel átalakult a zsűri, idén már csak hárman pontozzák a párosokat, és új tematikákkal is készültek. Utóbbiról még nem sokat árultak el, de most a TV2 bejelentette a szombati műsor témáját, ami a Tánc a Föld körül nevet viseli. 

Ebből arra lehet következtetni, hogy a párok különféle országok dalaira fognak táncolni, és még az is lehet, hogy valamilyen formában belecsempészik a táncukba az adott ország jellemzőit. Az biztos, hogy nagyon látványos produkciókat láthatnak majd a nézők szombaton. 

A többi tematikáról még nincs hír, de várhatóan idén is lesz Emlékek éjszakája, ami a korábbi évadokban is hatalmas sikert aratott.