Különleges produkcióval készült a vasárnap adásra Tóth Gabi és az új szerelme, Papp Máté Bence. Az adásban Gabi elénekelte az Átkozott nyár című dalát, és még a kapcsolatáról is mesélt. 

Tóth Gabi először jelent meg az új szerelmével 

Sokakat meglepett, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt állnak majd színpadra, hiszen eddig még nem nagyon beszéltek a kapcsolatukról. Bár készültek róluk lesifotók, nyilvánosan még nem jelentek meg sehol. 

A Sztárban sztár leszek! vasárnapi élő adásában Gabi elénekelta az Átkozott nyár című dalát, amit egy orosz népzene ihletett. Az előadás végén Gabi és Máté között még egy csók is elcsattant, ezután Tillának meséltek a kapcsolatukról.

Az énekesnő elárulta, hogy nem volt könnyű az elmúlt időszak, de most nagyon boldog. Kitárulkozott a dalban érzelmileg, éppen ezért előadnia sem volt annyira egyszerű. Gabi elmesélte, hogy együtt táncolni csodás érzés volt. Tilla arra is kíváncsi volt, hogy Papp Máté Bence számára milyen érzés volt Gabival a színpadon táncolni. 

Megmondom őszintén mindig nehéz volt az a gondolat, hogy fogok táncolni Gabival, mert egy kicsit mindig el akartam bűvölni a tánccal. De azt gondolom, hogy kicsit így jött minden magától. Ezek a kalotaszegi csárdás motívumok hordozzák magukkal azt az érzelmi gazdagságot, ami ide illik, ehhez a dalhoz. 

Papp Máté Bence elárulta, hogy a szokottnál kicsit jobban izgult, főként amiatt, hogy figyeljen Gabira, és olyan legyen a produkció, amilyenre tervezték. Őszinte produkcióval szerettek volna kiállni, ami azt üzeni, hogy merjenek az emberek bátran szeretni. A teljes dalt és a táncot itt nézheted meg