A tegnapi Sztárban sztár leszek adásban nem a versenyzőkön volt a fókusz, mindenki azt várta, hogy Tóth Gabi színpadra lépjen új párjával, Papp Máté Bencével.

Tóth Gabi mindent elmondott

Az énekesnő az új dalát, az Átkozott nyarat adta elő, amelyben arról énekel, mennyire nehéz volt ez a nyár, és mennyi szenvedést élt át az elmúlt hónapokban.

A produkció után Tóth Gabi a könnyeivel küszködve mesélt arról, hogyha valaki tudja, hogyan lenne boldog, mindenképpen utána kell mennie a boldogságnak.

Elmondta azt is, hogy ugyan nagyon nehéz időszakon vannak túl, ő érzi és tudja, hogy a jelen mellett a jövő is csodálatos lesz.

Papp Máté Bencének is nagyon fontos Tóth Gabi

A páros között hatalmas volt az összhang, a táncos többször is elmondta, hogy számára is nagyon fontos volt ez a produkció, mert mindig nagyon szereti Gabit lenyűgözni a tánccal, és azt gondolja, tökéleteset kell nyújtania, hogy Tóth Gabi azt kapja amit érdemel, a lehető legjobbat.

Tóth Gabi végig láthatóan nagyon feszült volt, úgy érezte, tényleg egy kitárulkozás volt ez a produkció a hosszú csönd után.

A szöveg nagyon mély és nehéz volt amíg megszületett. Voltak nehéz időszakok, de annál boldogabb jelent és jövőt hozott magával. Azért az elmúlt időszak nagyon nehéz volt, és mi nem beszéltünk, de ebben a dalban szerettük volna elmondani és megmutatni, hogy mi történt velünk.