Hamarosan ismét kinyitja a kapuit a Való Világ villája, hiszen az RTL elárulta, mikor kezdődik a reality. Vicces pillanatokból és vitákból nagy valószínűséggel idén sem lesz hiány, ezért tuti, sokan fogják követni a játékosok mindennapjait. 

Májusban indul a Való Világ új évada

Idén már 12. alkalommal nyitja meg a kapuit a Való Világ, a játékosok pedig ismét hatalmas pénzösszegért versenyeznek, hiszen csak 1 maradhat a végén. Az RTL februárban jelentette be, hogy elindul a műsor, és ekkor kezdődött el a jelentkezés is. Azt még nem tudni, hogy kik a játékosok, de már nem kell sokáig izgulni, hiszen május 5-én indul a játék. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

Az első adás május 5-én, 21 órakor indul az RTL-en, és az RTL+-on, utána pedig a Cool csatornára költözik át a műsor. Minden este ott nézhetőek meg az Összefoglalók, ezek 22 órakor kezdődnek majd. Az RTL+ előfizetői hamarabb láthatják majd az Összefoglalókat, mivel ott 20 órakor kezdődnek majd. 

A 11. évad nagy újítása az élő közvetítés volt, ettől idén sem kell elbúcsúzni, ismét 0-24 következik a nézők a villalakók életét. Az első lakók tehát május 5-én költöznek be, az RTL pedig azt ígéri drámából és szerelemből nem lesz hiány.