Már a 2. évadot láthatják a nézők Az álommeló című műsorból, amelyben ismét Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. Az első évad nyertese, Keserű Balázs 1 évig dolgozott az üzletember mellett, majd új pozíciót kapott. Most emiatt tört ki a botrány, és sokan csalással vádolják. 

Csalással vádolják Az álommeló nyertesét

Tavaly került képernyőre a műsor első évada, amit a kiválasztási folyamat végén Keserű Balázs nyert meg. A jelölteknek nagyon sok próbát kellett teljesíteniük, így tényleg csak a legjobb kaphatta meg az állást. Keserű Balázs 1 éven keresztül volt Balogh Levente elnöki asszisztense, majd az üzletember később bejelentette, hogy Balázst előléptette, ezért ismét üres a pozíció. 

Az euroASTRA internetes magazin azonban ellenőrizte az Opten adatait, és kiderült, hogy Keserű Balázs nem ügyvezetője egyik Magyarországon bejegyzett cégnek sem. A magazin cikket is írt az ügyről, erről a Media1 is beszámolt, ők Keserű Balázst is megkérdezték. 

A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni

– nyilatkozta a Media1-nek Keserű Balázs.

Keserű Balázs egyébként a reality második évadában is szerepel. Többek között részt vett a kiválasztási folyamatban, és segített Balogh Leventének összeállítani a jelölteket. 


Via