Nagy sikert aratott hónapokkal ezelőtt az RTL műsora, Az álommeló. Balogh Levente ismét elnöki asszisztenst keres, az állás igazán kecsegtető, de a jelölteket alaposan letesztelik. 

Hamarosan indul az RTL műsorának a 2. évada 

Bejelentette az RTL, hogy március 25-én elindul Az álommeló következő évada. Az első szezonhoz hasonlóan ismét Balogh Levente keres elnöki asszisztenst. A fizetés igazán kecsegtető, hiszen havi 3 millió forintot kaphat az, aki eljut a kiválasztási folyamat végéig. Emellett szolgálati autó és egyéb juttatások is vannak. A szerencsés 1 évig dolgozhat Balogh Levente mellett. 

Az első évadot Keserű Balázs nyerte, aki 1 éven keresztül dolgozott Balogh Levente mellett. Az üzletember elárulta, hogy annyira kiemelkedően teljesített, hogy egy másik pozíciót kapott az egyik cégénél, ezért az elnöki asszisztensi pozíció megüresedett. 

Balogh Leventének ismét lesznek segítői, az egyik a jogi képviselője, Krasznai István lesz, a másik pedig korábbi pénzügyi vezetője, Farmosi Larissza. Idén sem lesz könnyű megszerezni az állást, a versenyzők dolgát pedig csak nehezíti, hogy városlista is lesz. A jelentkezőket az első 2 hétben bármikor elküldhetik, a helyüket ilyenkor egy várólistás veszi át. 


Via