Hamarosan visszatér Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című reality. Az 1. évad ősszel futott az RTL-en, a nézők pedig annyira rákattantak, hogy nem is volt kérdés, jön a folytatás. Ám egy hatalmas csavarral, amit maga Árpa Attila jelentett be. 

Nagy bejelentést tett az RTL Az Árulók 2. évadáról 

Tavaly ősszel nyílt meg a Nádasdy-kastély kapuja, és beköltöztek a celebek. Heteken keresztül ment a taktikázás, az ártatlanok pedig mindent elkövettek annak érdekében, hogy végre leleplezzék a gyilkosokat. Végül célt értek, és nem egy áruló nyerte meg a játékot.

Az 1. évad nagy sikert aratott, ezért az RTL picit módosít a játékon, mivel most nem celebekkel, hanem civilekkel forgatják le a műsort. Összesen 22-en költöznek majd be a kastélyba, a fődíj pedig 20 millió forint. De a nyereményt nem annyira egyszerű megszerezni, hiszen a gyilkosok ebben az esetben is kíméletlenek lesznek. 

Nézzük, hogy a kanapéhuszárokból milyen gyilkosvadászok lesznek. A televíziónéző jobban ért ahhoz, amit néz, mint aki csinálja. Legyen az foci vagy politika, virológia, boksz vagy éppen gyilkosok leleplezése. És most be is bizonyíthatják. Most jött el az a pillanat, hogy a nézők nem csak a képernyőn okoskodnak, hogy mit hogyan csinálnának, és szerintük ki a gyilkos, hanem az átlagos néző közül fogjuk kiválasztani az összes játékost

– mondta Árpa Attila, Az Árulók műsorvezetője. 

Árpa Attila szerint ez az évad sokkal fordulatosabb, izgalmasabb lehet, főként amiatt, hogy a szereplők nem ismerik egymást. A celebek sok esetben már a műsor előtt is többször találkoztak valamilyen formában. Itt viszont idegenek fognak játszani. 

Az RTL műsorába már lehet jelentkezni, olyan játékosokat várnak, akik vérbeli nyomozók, képesek olvasni mások gesztusaiból, jeleiből, és nem okoz nekik problémát a megtévesztés, illetve az álcázás. 


Via