A Cápák között az RTL egyik legsikeresebb műsora, olyannira, hogy idén a 7. évaddal startolt el a csatorna. Ezzel együtt egyre több kritika éri a show-t, a legutóbbi adás után pedig egyenesen felháborodtak a nézők.

A Cápák között legőszintébb cápája ezúttal túl messzire ment

Moldován András az első perctől kezdve egyértelművé tette, hogy akármibe nem fektet be, és nagyon kevés olyan jelentkező volt a műsor történetében, akinek valóban pénzt adott. Tanácsot cserébe szívesen osztogat, és véleményét sem tartja magában, ami mindig őszinte, és gyakran bántó is.

Legutóbb azonban a nézők szerint már túl messzire ment, ugyanis úgy beszélt az egyik jelentkezővel, hogy az teljesen összeomlott a stúdióban, végül el is sírta magát. A helyezet annyira kínossá vált, hogy még Balogh Levente is rászólt cápatársára, hogy fogja vissza magát.

Íme a jelenet:

Ezt követően csak úgy záporozni kezdtek a kommentek a cápa és a műsor Instagram-oldalán. A felháborodott nézők sorra kritizálják Moldován Andrást, sőt azt követelik, hogy távolítsák el a műsorból.

Egyre kellemetlenebbek a cápák, ez a műsor már rendesen bántó, vegyék le a képernyőről!

Egyre kellemetlenebbek a cápák, ez a műsor már rendesen bántó, vegyék le a képernyőről!"

Andrásnak végre szólhatna a rendező. Ja, a pénz nagyúr... De hiába a tisztesség és az emberi nagyság ha, az ember "bunkó."

Bojkottálni kellene a termékeit, hogy megtanulja nem lehet így beszélni nyilvánosan egy TV műsorban a kisemberekkel csak azért, mert nem tetszik neki egy ötlet. 

Ilyen és még ennél is durvább kommentek érkeztek, az indulatok pedig láthatóan több nap elteltével sem csillapodnak.

Via