Vasárnap véget ért a Sztárbox 2023-as évada, három híresség pedig elnyerte az övet. A műsor heteken keresztül tartott lázban mindenkit, így nem meglepő, hogy az RTL már be is jelentette a folytatást. 

Nagy bejelentést tett az RTL 

Idén már harmadjára rendezte meg az RTL a Sztárboxot, de egy teljesen új formátummal tértek vissza. Egyetlen gála helyett egy több körből álló versenyt rendeztek, így összesen 24 híresség mérhette össze az erejét, őket 3 kategóriában osztották szét

Ha követted a mérkőzéseket, akkor tudod, hogy nagyon sok izgalmas pillanat volt, és persze drámából sem volt hiány. Végül Berki Mazsi, Molnár Áron és Brasch Bence arattak győzelmet, ők az övvel távozhattak. 

A nagy sikerre való tekintettel 2024-ben érkezik a folytatást. Ezt a Sztárbox vasárnapi döntőjében jelentették be. A neveket természetesen még nem árulták el, de korábban az interjúkból már kiderült, hogy sok híresség ragadna kesztyűt, és mérné össze az erejét a ringben. 

Verebélyi Marcell, az RTL senior kreatív producere korábban egy RTL-nek adott interjúban elárulta, hogy a celebek nagyon szeretnének részt venni a folytatásban. Az elmúlt időszakban már többen felkeresték, és elmondták, szívesen boxolnának.