Vasárnap este véget ért a Sztárbox, a döntő mérkőzések után pedig három kategóriában hirdettek győztest. Brasch Bence győzelme lényegében borítékolható volt, azonban Dobos Evelin és Berki Mazsi küzdelme már nem volt ennyire egyértelmű. Mégis Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása volt a legnagyobb kérdőjel a nézők számára.

Rácz Jenő ezúttal nem tudott nyerni

Molnár Áron és Rácz Jenő harca volt talán a legjobban várt a három közül, ugyanis mind a nézők, mind a szakértők nagyon szoros meccsre számítottak. Molnár Áron az első két alkalommal kiütéssel győzött, ahogy Rácz Jenő is nagyot ment az előző fordulókban. Ráadásul mind a ketten nagyon komolyan vették a felkészülést. 

Épp ezért mindenkinek leesett az álla, hogy nem hogy nem volt szoros a mérkőzés, de pár perc után véget is ért. Molnár Áron ugyanis úgy megsorozta a sztárséfet, hogy az többször padlót is fogott, végül edzője bedobta a törölközőt. Mindezt annak ellenére, hogy Jenő a kisfilmjében egyetlen dolgot ígért meg, hogy a törölközőt ők biztosan nem dobják be, sőt törcsit sem visznek a meccsre.

Nem ismételték meg az eseményeket

A bajnoki öv tehát rekordsebességgel landolt Molnár Áron derekán, az eredményhirdetésig pedig a tévénézők hosszú perceken keresztül követhették élőben, hogyan rendezkednek a ringben a szerkesztők, operatőrök, hogyan helyezkednek a műsorvezetők. Sőt, feltűnően sokáig kérdezgették a versenyzőket is arról, mit éreznek most. A meccs alatt történteket azonban nem játszották be újra, holott sporteseményeken bevett szokás, hogy a kulcsfontosságú pillanatokat újra és újra megmutatják különböző szögekből.

Hogy ez miért maradt el ezúttal, azt nem tudni, mindenesetre itt megnézheted a pár perces összecsapást, és hogy hogyan ütötte ki Molnár Áron Rácz Jenőt.

Via