Heteken keresztül lázban tartotta a nézőket a Sztárbox. Az elmúlt hónapokban a hírességek rengeteg időt fordítottak a felkészülésre, így hatalmas utat tettek meg a döntősök. Most a szuperdöntőben bizonyíthattak. 

Hónapokon keresztül készültek a Sztárbox versenyzői 

Idén három kategóriában mérkőztek meg a hírességek, összesen 24 sztár szállt ringbe, hogy bizonyíthassa a rátermettségét. Az elmúlt hetekben számos izgalmas meccset láthattak a nézők, voltak megható pillanatok, és kifejezetten drámaiak is. Végül összesen hatan jutottak be a szuperdöntőbe. 

A női középsúlyú kategóriából Dobos Evelin és Berki Mazsi, a férfi középsúlyú kategóriából Rácz Jenő és Molnár Áron, a férfi nehézsúlyú kategóriából Árpa Attila és Brasch Bence jutottak a szuperdöntőbe. 

Izgalmasan alakult a döntő 

Az este első mérkőzése Berki Mazsi és Dobos Evelin között zajlott. Pénteken még kétséges volt, hogy Evelin tud-e boxolni, mivel elkapott egy vírust és kórházba került. Szerencsére felépült, így ki tudott állni a ringbe. Mindketten sok ütést vittek be, dinamikus volt a bírók szerint a mérkőzés. Végül egyhangú pontozás alapján Berki Mazsi győzőtt, az övet is ő vihette haza.

Árpa Attila és Brasch Bence összecsapásával folytatódott a Sztárbox. A két színész meccséről sokat beszéltek a szakértők. Korábban az edzők is elárulták, hogy a Brasch Bence a mezőny egyik legnagyobb esélyese. Mindketten hatalmas energiával érkeztek a ringbe, eleinte még kisebb ütéseket vittek be, de Brasch Bence a második menetben többször is erős ütést mért az ellenfelére. Árpa Attila elveszítette az egyensúlyát, a földre esett, végül a bíró beszüntette a mérkőzést. Az övet így Brasch Bence vihette haza. 

Az utolsó meccset Rácz Jenő és Molnár Áron vívták. Egész héten találgatták, hogy ki győzhet, a sztárok sem tudták megtippelni. Molnár Áron ledületesen indított, két nagyon erős ütést is bevitt Rácz Jenőnek. Jenő kétszer a földre került, végül a edzője bedobta a törölközőt. A meccset Molnár Áron még az első menetben megnyerte.