Berki Mazsi és Dobos Evelin jutottak be a Sztárbox női kategóriájának a szuperdöntőjébe. Mindketten nagyon szeretnének nyerni, de könnyen előfordulhat, hogy Berki Mazsi összecsapás nélkül viszi haza az övet. 

Kórházba került a Sztárbox versenyzője 

Sokan várják már a Sztárbox vasárnapi döntőit, hiszen végre kiderül, hogy kik vihetik haza az öveket. Hetekkel ezelőtt kezdődtek a mérkőzések, de mostanra már csak két versenyző maradt minden kategóriában. A női középsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin mérkőznek meg. 

Dobos Evelin múlt vasárnap jutott be a döntőbe, miután legyőzte Nyári Diát. A versenyzők egész héten keményen készültek, de előfordulhat, hogy a meccs mégis elmarad. Dobos Evelin ugyanis a kórházból jelentkezett be, és elárulta, hogy elkapott egy vírust. A sürgősségire szállítottak, és infúziót is kapott. 

Evelin a posztjában kérte a rajongókat, hogy drukkoljanak neki, mivel nagyon szeretne ringbe szállni vasárnap. De sajnos könnyen előfordulhat, hogy erre nem lesz lehetősége, hiszen minden attól függ, milyen gyorsan gyógyul meg. Ebben az esetben a nők összecsapása elmaradhat, Berki Mazsi pedig megnyerheti a kategóriát

Evelinnek egyébként nagyon sokan drukkolnak, a rajongók mellett a Sztárbox versenyzői is írtak neki pár megható sort.