Hetekkel ezelőtt kezdődött el a Sztárbox, amit idén sokkal látványosabb módon rendezett meg az RTL. Több fordulóban mérkőztek meg egymással a híresség, végül minden kategóriában ketten maradtak. Már csak egy kérdés maradt, hogy kik vihetik haza az öveket. 

Izgalmas mérkőzésekkel tér vissza a Sztárbox 

Három kategóriában mérkőztek meg egymással a hírességek, a szuperdöntőre pedig már csak 2 ember maradt a kategóriákban. Egyértelmű, hogy a legjobbak vívják majd meg a meccseket a ringben, éppen ezért nagyon nehéz megtippelni, hogy ki viheti majd haza az övet. 

A női középsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin mérkőznek majd meg. A két nő testfelépítése eltérő, ezt korábban a szakértők is kihangsúlyozták. Éppen ezért nehéz megmondani, hogy ezt a meccset ki nyeri. Mindkét sztárnak más az erőssége, ezért könnyen lehet váratlan fordulat a meccs vége. 

Szavazás

A férfi nehézsúly kategóriájában Árpa Attila és Brasch Bence csapnak össze. Bence eddig két meccset nyert meg kiütéssel, a profik is nagy esélyesnek tartják. Árpa Attila a legutóbbi mérkőzést pontozással nyerte meg Pintért Tibor ellen. Négy meneten keresztül vittek be egymásnak erős ütéseket, így nem volt egyszerű dolga a színésznek. A szakértők és az edzők is nagy esélyesnek tartják Brasch Bencét, de még bármi megtörténhet. 

Szavazás

A Sztárbox egyik legjobban várt meccsét Rácz Jenő és Molnár Áron fogják vívni, akik a férfi középsúly kategóriában mérkőznek meg. A színész pár nappal ezelőtt egy interjúban elárulta, hogy nagyon várta ezt az összecsapást, úgy gondolja, hogy mindketten jól bírják az ütéseket, így senki sem fogja majd vissza magát. Molnár Áron nem tudja megjósolni, hogy mi lesz a mérkőzés vége, szerinte simán lehet kiütés, de akár pontozás is. 

Szavazás