Vasárnap este már a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében állhattak színpadra a tehetségek, akik ezen a héten az egyéni produkció mellett duettet is énekeltek. 

Ők már biztosan énekelni fognak a Sztárban sztár leszek! döntőjében

Egyre kevesebben vannak a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásaiban. Ezen a héten már csak 5 tehetség állt színpadra, a tét pedig hatalmas volt. Minden tehetség arra törekedett, hogy bejusson a döntőbe, a mezőny pedig nagyon erős, így számítani lehetett a kiélezett versenyre. 

Mivel az elődöntőbe csak 5 versenyző jutott be, így mindenki kétszer állt színpadra. Elsőként egyedül léptek fel, mindenki egy új produkciót adott elő, majd jöttek a duettek. Most a duettek a megszokott formában zajlottak, a tehetségek nem csupán, hogy próbálhattak az ismert énekesekkel, de mindenkit elmaszkíroztak.

Tóth Andi például Tina Turnerként állt színpadra, és énekelt hatalmasat. Az ő duettpartnere Karapancsev Kristóf volt. Tóth Andi mellett még fellépett a műsorban Radics Gigi, Pál Dénes, Szandi és Valkusz Milán. 

A zsűri ismét oszthatott pluszpontokat, ami átalakította a sorrendet. A zsűrilista és a nézők szavazata alapján Karapancsev Kristóf lett a napi győztes. Ismét két versenyző jutott a veszélyzónába, a nézők döntése alapján Halász Rebeka és Nagy Alexa álltak az utolsó két helyen. A harmadik körös szavazás során Nagy Alexa kapta a legtöbb szavazatot, így ő már biztosan ott lesz a döntőben, Halász Rebeka számára pedig véget ért a verseny.