Folytatódott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! 4. évada, ezen a héten már a 9. élő show-ban léptek színpadra a tehetségek, de egy valakitől ismét búcsúztunk. 

Különleges produkciókkal folytatódott a Sztárban sztár leszek! 

A Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában már csak 6 tehetség lépett színpadra. A versenyzők ezen a héten már két produkcióval készültek, énekeltek egyedül, majd egy-egy magyar énekessel együtt lépett a színpadra

Az egyéni produkciók után következtek a duettek, minden versenyző egyszerre énekelhetett a hírességgel. Ez most nem volt meglepetés, mint legutóbb, hiszen a versenyzők többször is próbálhattak az énekesekkel. Vasárnap Schoblocher Barbara, Freddie, Csipa, Opitz Barbi, Rácz Gergő és Zséda álltak a színpadra. 

A nézők több körben szavazhattak, és ahogyan már megszokhattuk, a zsűri ismét adhatott plusz egy pontot, ami változtatott a sorrenden. Az est győztese ismét Széchenyi Lili lett, ő már nyugodtan várhatta az eredményhirdetést. Ezen a héten holtverseny alakult ki az első helyen, Lili és Szologjan Edgar álltak az első helyen, de végül a nézők Lilire adtak több szavazatot. 

A veszélyzónába Tasi Dávid és Halász Rebeka kerültek. Ebben a körben már csak a nézők szavazhattak. Tasi Dávid kapta a kevesebb szavazatot, így ő már biztosan nem lesz ott az elődöntőben.