Hiába zajlott le a Sztárbox legjobban várt mérkőzése, az indulatok nem csitultak Rácz Jenő és Istenes Bence körül.

A Sztárboxról beszél mindenki

Nem túlzás azt mondani, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását várták legjobban a Sztárbox nézői. Persze a két sztár tett is róla, hiszen már hetek óta üzengettek egymásnak, és sajnos el is durvult a vita kettejük között.

A meccset végül pontozással Rácz Jenő nyerte, ám ezzel nem került pont az ügy végére. Az Instán üzengetnek egymásnak a rajongók és a barátok, sokan nem értenek egyet a végeredménnyel. Ám mégis legjobban arra kíváncsi a közönség, vajon mi hangzott el pontosan kettejük között a ringben!

Kiderült, mit mondott Rácz Jenő

Istenes Bence ugyanis a meccs után nem volt hajlandó kezet fogni Rácz Jenővel, amit azzal indokolt, hogy a sztárséf durva dolgokat kiabált neki a küzdelem során.

Azóta persze az egész országot az tartja lázban, vajon mit mondhatott Rácz Jenő! A séfet hétfő reggel Sebestyén Balázsék fel is hívták a reggeli műsorukból, hogy megkérdezzék erről, aki elárulta, mi hangzott el.

Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

– idézte az rtl.hu.

Rácz Jenő ezzel nyilván arra a bakira célzott, amit Istenes Bence követett el korábban. Egy Insta-sztoriban ugyanis közzétette néhány rajongója privát üzenetét, amiben pár gyűlölködő, kirekesztő megjegyzés is volt. A műsorvezető egyébként bocsánatot kért, elmondta, hogy figyelmetlenség volt a részéről, és azonnal leszedte a posztot.

A sztárséf nem hitte el, hogy a poszt véletlen lett volna, bár nem hiszi, hogy a műsorvezető rasszista lenne. Az interjúban hozzátette, hogy nem szeretne rosszban maradni Istenes Bencével:

Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem, az elmúlt héten etikai falakba ütközött.

Istenes Bence másképp emlékszik

Sebestyén Balázsék megkérdezték Istenes Bencét is a történtekről, aki egészen mást hallott a ringben a sztárséftől. A műsorvezető ugyanis azt mondta, hogy megbüntetnék a rádiót, ha most kimondaná, amiket ellenfele üvöltött neki – összegezte az rtl.hu.

Egyet azért idézett, amit mi is kicsillagozva közölünk inkább:

Mi van, te kis b**i? Gyere, te kis b**i! 

A műsorvezető hozzátette, nem ért egyet a pontozással és a végeredménnyel, de gratulál Rácz Jenőnek. Elmondta, hogy nincs rossz érzés benne, egy nagyon kemény meccs volt, és az egyetlen dolog, amit megbánt, az a félresikerült Instagram-posztja. Majd elárulta, hogy szívesen benne lenne egy visszavágóban.