Folytatódott a Sztárbox, hiszen véget értek a negyeddöntők, így a legjobbak már az elődöntőben csaphattak össze. Az este ismét tartogatott váratlan meglepetéseket, 3 sztár pedig már biztosan ott lesz a döntőben. 

Az Elődöntőkkel folytatódott a Sztárbox 

A Sztárbox 2023-as évadában több fordulóban küzdenek meg egymással a sztárok, akiket 3 kategóriába osztottak. A nők csak egyetlen kategóriában mérkőztek meg, de a férfiakat két részre osztották, így nehézsúlyban és középsúlyban csaptak össze

A negyedöntők izgalmasan alakultak, minden kategóriából 4 nyertes került ki, akik már az elődöntőben mérhették össze az erejüket. Vasárnap Berki Mazsi és Janicsák Veca, Szegedi Fecsó és Brasch Bence, valamint Rácz Jenő és Istenes Bence csaptak össze. 

Ők már biztosan bejutottak a döntőbe 

Az este a nők meccsével kezdődött, Berki Mazsi és Janicsák Veca egyszer már győztek, de mindketten nagyon elszántak voltak, győzni akartak. A nők mind a 4 menetet lejátszották, végül a pontozás alapján Berki Mazsi került ki győztesen, ő már biztosan ott lesz a döntőbe. 

Másodjára Szegedi Fecsó és Brasch Bence léptek a ringbe. A férfi nehézsúlyú kategória győztesei mindketten kiütéssel nyerték meg a saját meccsüket. A mérkőzés előtt elárulták a szakértők, hogy Brasch Bence az évad egyik nagy esélyese, ezért Szegedi Fecsó nagyon sokat készült. A férfiak végül nem játszották végig a 4 menetet, Bence a második menetben több erősebb ütéssel támadt, Fecsó többször megszédült, a bíró a számolás után lefújta a meccset. Brasch Bence győzött, sokak szerint a döntőben is nyerhet. 

Az este utolsó meccse Rácz Jenő és Istenes Bence között zajlott. Bence és Jenő között szinte egész héten feszült volt a hangulat. Bence kitett egy posztot, ami miatt még rasszizmussal is megvádolták, így megoszlott az emberek véleménye, hogy kinek kellene nyernie. Mindketten sok időt fordítottak a felkészülésre, így nehéz volt megtippelni, ki győz. Végül a pontozás alapján Rácz Jenő nyerte a meccset, Istenes Bence számára véget ért a Sztárbox.