Vasárnap végre lezajlott a Sztárbox talán legjobban várt meccse: Istenes Bence és Rácz Jenő csaptak össze a ringben. A két híresség már jóval a mérkőzés előtt összefeszült, ezért mindenki kíváncsian várta, vajon melyikük tesz pontot a szájkarate végére.

A Sztrábox legdurvább meccse volt

Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapását durva üzengetés előzte meg. A műsorvezető az első meccse után nyilvánosan hívta ki a sztárséfet, akiről azt hallotta, hogy a háta mögött mindenkinek mondogatja, megverné őt. Nos, Istenes Bence állt elébe, és meg is lett a kívánsága, a Sztárbox második fordulójában Rácz Jenővel került össze. 

Az üzengetést a közösségi média felületein folytatták, ám a műsorvezető nagy hibát vétett egyik posztjával, ami miatt még inkább elmérgesedett a viszony kettejük között. 

Vasárnap végül sor került a mérkőzésre. Mindkét sztár brutálisan odatette magát, a nézők és a műsorvezetők nem is tudták eldönteni, vajon ki lehetett a jobb. Az viszont egyértelmű volt, hogy a két híresség nem csak a box szintjén feszült egymásnak, durva beszólogatások is kísérték az összecsapásukat. A meccset végül pontozással a sztárséfnek ítélték oda, amin láthatóan sokan ledöbbentek.

Istenes Bence az eredményhirdetés pillanatában elfordult, és nem is akart kezet fogni ellenfelével, majd meggondolta magát, végül kimérten azért gratulált Rácz Jenőnek. Néhány perccel később azt is elárulta, hirtelen miért reagált így:

Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat üvöltött, ordított egész meccs közben. Nem tudom, lehetett-e hallani itt a mikrofonon keresztül. Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele. Csak ennek szólt, nem a sportszerűtlenségemnek

– mondta Istenes Bence a meccs után.

A feszültség azóta sem csökkent, a Schobert-család durva kritikát fogalmazott meg a mérkőzés után, amire viszont már Csobot Adélnak is reagálnia kellett.