Ősszel visszatér az X-Faktor, és az már korábban kiderült, hogy Bye Alex kiszáll a műsorből. Ezután sokan találgatták, hogy ki lehet a negyedik mentor, de az RTL pár nappal ezelőtt elárulta: teljesen megújul a mentorcsapat

Majka lesz az X-Faktor új mentora 

Gáspár Laci az egyedüli, aki ismét mentor lesz a 2024-ben, ez már a 7. évad lesz, amiben szerepel. Az énekes elárulta, hogy idén is a hangra fog figyelni, de nagyon fontos, hogy legyen valakinek egyénisége, kiállása a színpadon. 

Most elárulták, hogy újabb mentorral bővül a csapat, ez pedig nem más, mint Majka. Korábban már kiderült, hogy Majka 2024-ben az RTL-nél folytatja, ezért sokan számítottak rá, hogy csatlakozik a mentorokhoz. 

Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni

– mondta Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere. 

Verebély Marcell elárulta, hogy figyelembe vették, hogy Gáspár Laci és Majka ismerik egymást, emellett nagyon határozott személyiségek. Szerinte biztosan nagyon izgalmas pillanatokat láthatnak majd a nézők. 

A válogatók már elkezdődtek, két mentort pedig már be is jelentett az RTL. A további neveket pedig a következő időszakban fogják elárulni! 


Via