Az elmúlt években 15 híresség ült be az X-Faktor mentorszékébe. A tehetségek felkutatása már elkezdődött, hiszen 2024-ben visszatér a műsor!

Visszatér az X-faktorba Gáspár laci

ByeAlex korábban elárulta, hogy 2024-ben nem tér vissza az X-Faktorba. 6 év után elbúcsúzott a tehetségkutatótól. A többiek kétségesek voltak, most azonban nagy bejelentést tett az RTL, mivel elárulták, hogy szinte teljesen megújul a mentorcsapat. 

Gáspár Laci az egyedüli, aki visszatér 2024-ben, ez lesz a 7. szezon, hogy beül a mentorszékbe. Az énekes elárulta, nagyon élvezi a feladatot, és örül, hogy ismét újabb tehetségeket ismerhet majd meg. Úgy érzi, ez az egy év szünet jót tett a műsornak, annak ellenére, hogy neki nagyon hiányzott. 

Az énekes elárulta, hogy számára mindig is az ének volt a legfontosabb, most is erre fog koncentrálni, de szerinte a kiállás is elengedhetetlen. A többi mentor kilétét még nem árulta el az RTL, így nem tudni, hogy Gáspár Laci mellett kik ülhetnek majd be a mentorszékbe. 

Az elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kapott, de biztosat még nem tudni. A válogatók viszont már elkezdődtek, így idén ősszel visszatér az RTL képernyőjére az X-Faktor.