Nagy bejelentést tett tavaly az RTL, mivel 1 év kihagyás után folytatódik az X-faktor. A nagy hírt a Sztárbox döntője alatt árulták el, a jelentkezés pedig már el is kezdődött. Most pedig újabb titkok derültek ki a tehetségkutatóról

Nagy nyereménnyel tér vissza az X-faktor

Sokan örültek az RTL bejelentésének, hiszen az X-faktor még mindig egy nagyon népszerű formáció. A következő évadról eddig nem árult el sokat a csatorna, még a mentorok összetételét sem lehet tudni. Most azonban Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere interjút adott a story.hu-nak, és elárult pár dolgot a 2024-es évadról. 

A mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon

– mesélte. Az tehát már biztos, hogy ByeAlex nem tér vissza a műsorba. A többi mentorról még nem lehet tudni, hogy visszatérnek-e. 2024-ben a nyeremény is változik, erről szintén beszélt Verebély Marcell. 

Az X-Faktor évadról évadra meg szokott újulni. Hol csak apróbb szerkezeti változtatások, hol új mentorok vagy a műsorvezető személyében. Ebben az évadban például rekordnyeremény vár a győztesre, ugyanis a magyarországi X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot kapja a győztes. 


Via