Nagy meglepetést okozott az RTL ősszel, mivel bejelentették, hogy elindul a Város Királynői - The Real Housewives of Budapest. A formátum sokaknak ismerős lehet, hiszen a The Real Housewives évek óta fut külföldön, pár évvel ezelőtt volt már hasonló műsor Magyarországon. 

Érkezik a Város Királynői - The Real Housewives of Budapest

Az RTL még hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy elindítják a műsort, de akkor a szereplőkről még nem sokat árultak el. Sokakat érdekelt, hogy kik engednek bepillantást a fényűző életükbe. Hét hölggyel indul útjára a műsor, most pedig a neveket is eláruljuk.

Kalmár Paulina tehetős családban nőtt fel, már tiniként modellszerződést kapott, és sok helyen járt a világban. De az élete még nem teljes, mivel nem találta meg a happy endet, hiszen az utolsó pillanatban kellett lemondani az esküvőjét. Pálfiné Paulina, Kalmár Paulina édesanyja is szerepel a műsorban, aki háromgyermekes anyaként igyekszik menedzselni a családi életet.

Apró Anna ismerős lehet már, hiszen korábban szerepelt a Cápák között című műsorban. Igyekszik helyt állni az üzleti életben, de a szerelemben eddig elkerülte a szerencse. Nagyon szeretne családot, de a tökéletes párt még nem találta meg. Micheller Mónika élete csupa csillogás, fényes partikkal és hatalmas baráti körrel. Bejárta a világot, és a szerelmet is megtalálta. Párja, Dino több szórakozóhely tulajdonosa, Mónika is szeretné hamarosan megnyitni a sajátját.

Solomon Zsuzsanna férjnél van, de a gyerekeit mégis egyedül neveli, mivel a férjével nyitott házasságban élnek. Zsuzsa tanácsadóként dolgozik, miközben keresi a szerelmet. Czeglédi Laura korábban modellkedett, manapság pedig a lakberendezés és a saját divatmárkája kötik le. Férjével közösen sikeres vállalkozásokat vezetnek, már csak egy kisbabára vágynak. 

Szécsényi Violetta nehéz körülmények között nőtt fel, és önerőből épített fel mindent. Minden nap helyt kell állnia a gazdagok világában. Eddig öt különböző férfi kérte meg a kezét, de mindig nemet mondott. 

Az RTL műsora december 4-én indul, az első előzetest itt nézheted meg.