Szeptember 2-án kezdődött el a The Voice 2. évada, az elmúlt hetek izgalmasan alakultak, és sok tehetség bemutathatta, hogy mennyit fejlődött. Most elérkezett a döntő, így hamarosan kiderül, hogy ki nyeri a versenyt. 

Ők a The Voice döntősei

56 versenyzővel indult útjára a The Voice hetekkel ezelőtt. A válogatók után összeállt csapatok alaposan megfogyatkoztak, a múlt héten már csak 6 tehetség állt színpadra. Az elődöntőben ismét megfeleződött a mezőny. Az első dal után Virág Timóteus esett ki, a második körben 5 énekes állhatott színpadra. A műsor végén két elődöntőstől ismét elbúcsúztunk, így állt össze a végső mezőny

A tévőnézők döntése alapján Kovács Aliz, Kovács Harmat és Szakács Erika jutottak a döntőbe. A versenyzők szombaton utoljára állhat a The Voice színpadán ebben az évadban, a tét pedig hatalmas. A tehetségek többször is színpadra állnak majd, hiszen el kell nyerniük a nézők bizalmát. 

A szombati adás miatt Miklósa Erika és Manuel izgulhatnak, hiszen már csak az ő versenyzőik vannak versenyben. Az is előfordulhat, hogy végül Miklósa Erika két versenyzője között dől el a verseny.
 

Szavazás