A végéhez közeledik a The Voice, így minden adásban egyre kevesebb versenyző áll színpadra. Ezen a héten már csak 6 tehetség izgulhatott, egy hét múlva pedig már a döntőre készülhetnek a versenyzők. 

Három versenyző távozott a The Voice szombati adásából 

Az előző héten két versenyző távozott a műsorból, így a szombati adásra már csak hatan készülhettek. A tehetségek nem csupán egyetlen produkcióval álltak színpadra, mivel mindenki kétszer énekelt. Ahogyan már megszokhattuk, ismét a nézők döntöttek, így az első kör végén Virág Timóteus távozott

A második körben már csak öt versenyző lépett színpadra. Mivel a férfiak közül már csak Galambos Péter volt versenyben, így ő lett a The Voice 2023-as évadának a legjobb férfi hangja. Az este azonban még nem ért véget, hiszen a nézők ismét szavazhattak, a tét pedig nagy volt, hiszen most dőlt el, hogy ki az, aki ott lesz a döntőben. 

A hangulat igazán feszült volt, hiszen Istenes Bence elmondta, hogy nagyon kicsi volt a különbség a szavazatok között. Kovács Harmat, Szakács Erika és Kovács Aliz jutottak a döntőbe. Galambor Péter és Fóris Szonja számára pedig véget ért a verseny.