Igazán drámai volt a The Voice első élő adása, hiszen rögtön távozott négy versenyző. Ezen a héten már csak 8 énekes lépett a színpadra. 

Két versenyző esett ki a The Voice szombati adásából 

Az előző héten kiderült, hogy egyetlen versenyző sincs biztonságban, hiszen a 4 coach csupán értékel, így csakis a nézők döntenek a tehetségek sorsáról. Az első körben minden coach csapatából 1-1 versenyző jutott tovább, majd a második körben már nem számított, hogy melyik csapatba tartoznak a versenyzők.

Egyedül Trokán Nóra volt az, akinek egy versenyzője sem esett ki. Miklósa Erika és Manuel 2-2 versenyzővel készültek a szombati adásra, Curtis csapatában már csak egyetlen versenyző maradt. 

A szombati adásban nagy volt a tét, hiszen ismét a nézők döntöttek a versenyzők sorsáról, így mindenki megpróbált a lehető legjobban teljesíteni. Végül a nézők úgy döntöttek, hogy Kalocsa Lilla és Berki Artúr nem folytathatják a versenyt.  

A műsor azonban még nem ért véget, hiszen szombaton ismét folytatódik a The Voice, a következő adásban 6 versenyző lép majd színpadra.