Virág Timóteus a háború miatt érkezett Magyarországra, ám a The Voice című műsor nem csupán egy új életet ad neki, de rengeteg áldozatot is kíván.

a The Voice versenyzőjének nehéz ez az év

Virág Timóteus a The Voice című műsor versenyzője, és az első élő show után már csak ő erősíti Curtis csapatát. Az énekes a háború miatt érkezett Magyarországra, ám terhes felesége, a műsor alatt is a háborús területen maradt, ami miatt nagyon nyugtalan volt az énekes. Mi több, a műsor miatt egy nagyon fontos eseményről is lemaradt az énekes. 

A gyermekem éppen a párbaj ideje alatt jött világra és a próbán tudtam meg, hogy nem lehetek ott a születésénél. 

Virág Timóteus mindent megtesz a családjáért

A kiütésen is elmondta, hogy ha sikerül bejutnia az élő showba, akkor felesége és gyermekei is ide érkeznek, Magyarországra. Ez meg is történt, ám a boldogság nem tartott sokáig.

Sajnos megbetegedett a kisfiam, légzési nehézségei voltak, ami miatt be kellett vinni három napra a kórházba. Felvettük a kapcsolatot az otthoni orvosunkkal is, aki azt javasolta, hogy mindenképpen vigyük haza a gyereket alaposabb kivizsgálásra. Persze szülőként mi alaposan megijedtünk, de szerencsére kiderült, hogy nincs nagy baj és azóta már sokkal jobban van a fiam

— mondta a Blikknek Virág Timóteus, aki számára embertpróbáló a mostani időszak, de tisztában van vele, hogy hosszútávon csak így járhatnak jól.

via