Bakti Ádám, aki a The Voice-ban Curtis versenyzője, nagyon nehéz éveket tudhat maga mögött.

Az X-faktorban is indult Bakti, akkor nem sikerült

Ugyan még csak 19 éves, máris rengeteg megpróbáltatás elé állította az élet Baktit. Nem ápolt túl jó kapcsolatot a szüleivel a The Voice versenyzője, éppen ezért nagyon hamar a saját lábára kellett állnia.

A konfliktus több tőről fakad, kezdve azzal, hogy ők egyáltalán nem hittek abban, hogy sikeres lehetek a zenéléssel. A szüleim azt mondták, hogy az X-faktor után sem tudtam megélni ebből, ezért azt szerették volna ha civil foglalkozást választok magamnak. Azonban én nem hallgattam rájuk, és sokat köszönhetek Curtisnek, aki támogatott és megerősített abban, hogy jó úton haladok és nem hagyott elveszni.

— mondta a The Voice versenyzője, aki máris búcsút intett a versenynek. Mint kiderült, a pénzügyek is nagyban befolyásolták, hogy így alakult a család élete.

Egyedül kellett megbirkóznia a nehézségekkel

Sok adósságunk volt, és a szüleim úgy döntöttek, néhány hónapra külföldre költöznek és összeszedik magukat anyagilag. Ezt egyfelől megértettem, másfelől haragudtam. Egyedül nem volt könnyű, pláne a suli mellett, de végül megoldottam.

A fiatal fiú tehát egyedül kellett, hogy új életet kezdjen, mert a szüleitől pénzügyi segítségre nem számíthatott. Egyelőre nagy kérdés, hogy az első élő show után távozó énekesnek most összejön-e a zenei karrier, ami megadhatná neki az anyagi stabilitást is.

via