Hét gazdag nővel indult útjára A Város Királynői, vagyis a The Real Housewives of Budapest, ami az amerikai mintára készült. A realityben Budapest gazdag női engednek bepillantást a fényűző életükben. Hatalmas vagyonnal rendelkeznek, így sokakat érdekel, honnan származik a pénz. 

Így szerezték a pénzüket A Város Királynői 

Mióta kiderült, hogy kik szerepelnek majd a legújabb realityben, azóta már sokan feltették a kérdést: vajon mivel foglalkozhatnak a hölgyek? Természetesen voltak, akik utána is jártak a dolognak, a Blikk pedig egy részletes cikket közölt, amiben elárulta, honnan származik a mesés vagyon. 

Kalmár Paulina, aki az édesanyjával közösen szerepel a műsorban, egy ingatlanok bérbeadásával foglalkozó cég társtulajdonosa, illetve részesedése van egy ablakokat gyártó cégben. Paulina édesanyja befolyásos személynek számít a mezőgazdaságban, az első adásban elárulta, hogy a férjével mindent közösen éptített fel. 

Apró Anna neve sokaknak ismerős lehet, hiszen szerepelt már az RTL egyik műsorában, a Cápák közöttben. Több cége is van, akad olyan, amelyiknek csupán tulajdonosa, míg van, ahol vezető is. Foglalkozik ingatlanok bérbeadásával, de érdekelt az egészségügyben is.

Solomon Zsuzsanna érdekelt a BudaPay Kft.-ben, emellett vezérigazgatói posztot tölt be egy másik cégnél is. Czeglédi Laura divattal foglalkozik, saját ruhamárkája van, és társtulajdonosa a férje bejegyzett cégeinek. 

Szécsényi Violetta szintén két cégnek a tulajdonosa, az egyik a Waio Hair Trade Kft., ami hajhosszabbítással foglalkozik. Micheller Mónika jövedelméről viszont nem sokat lehet tudni, az RTL róla csak annyit közölt, hogy valódi világutazó, és korábban modellkedett. 


Via