A napi horoszkóp szerint bezsonganak a zodiákus tagjai a friss tavaszi energiáktól. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Merész dolgot viszel véghez: kijavítod a felettesedet mindenki előtt. Nagy mázlid lesz, mert értékelni fogja. Az este pedig tökéletes egy romantikus vacsorához, és egy fontos beszélgetéshez szerelmeddel a jövőről.

Bika

Ma produktív és pontos vagy, Bika. Ideális nap a mai ahhoz, hogy minden félbehagyott és napi feladattal időben végezz. Viszont egy hívás a délután folyamán mindent a feje tetejére állíthat.

Ikrek

Romantika hatja át a levegőt ma, amikor a Hold belép a Mérlegbe. Érdemes az estét a szerelmeddel tölteni és rom-com-ot nézni, vagy borozgatva lelkizni, és megvitatni a jövőtöket!

Rák

A Hold belépése a Mérlegbe aktiválja az otthoni és családi szektort. A következő két napban az otthonod hangulatosabbá tételére összpontosítasz. Nagyon ihletett leszel, és sikerül egy tavaszias, játékos teret létrehoznod.

Oroszlán

Nagyon határozott a véleményed - mint mindig -, és ma különösen nagy vágyat érzel arra, hogy megoszd a környezeteddel. Ezzel légy óvatos, mert olyat mondhatsz a melóhelyeden, amivel háborút robbanthatsz ki.

Szűz

Szeretnél valamiben elmélyülni? Ez a tökéletes nap ahhoz kedves Szűz, hogy tanulj, kísérletezz, olvasgass abban a témában, ami mostanában megérintett téged. Rengeteg tudást szippanthatsz ma magadba!

Mérleg

A Hold ma belép a jegyedbe, és elősegíti az elengedés folyamatát. Kedved támad kiszortírozni a ruhatáradat, és megszabadulni mindattól, amire már nincs szükséged. Amit lehet, azt ajándékozz el, és figyeld meg: cserébe a sors is megajándékoz majd téged.

Skorpió

Minőségi időtöltést és meghitt beszélgetésekre számíthatsz ma, Skorpió. Ennek köszönhetően betekintést nyerhetsz az egyik közeli barátod magánéleti gondjaiba, és így sokkal jobban megérheted, min mész keresztül.

Nyilas

Új ajtó nyílik meg előtted, ha üzleti partnereket keresel, vagy szeretnél saját vállalkozásba kezdeni. De nemcsak hasznos kapcsolatokkal lehetsz ma gazdagabb, hanem egy szexi idegen telefonszámával is.

Bak

Most úgy érzed, szabályosan meg kell erőszakolnod magadat ahhoz, hogy dolgozz, Bak. Ráadásul pokolian fáradt vagy, szóval se erőd, se motivációd. Próbálj túlélni, és közben nézz szét az álláslehetőségek között, mert vár rád egy szuper lehetőség!

Vízöntő

Ma kedved támad jobban elmélyülni a spiritualitásban, és motivátorok meg guruk bölcsességeit olvasgatva egyre jobban érzed magad. Valahogy hirtelen fényesebbnek tűnik a jövő, nem igaz?

Halak

A Hold a következő napokban belép az intimitás és a titkok szektorába. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy szerelmes levelet írj a pasidnak vagy a kiszemeltednek. Ne parázz, nem bánod meg, ha kitárod  szívedet!