Üdv újra itt Cosmo-lány! Készen állsz az új hétre? Görgess lejjebb, mert lehetséges, hogy életed legjobb hete vár rád! Mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik 3 csillagjegy életébe jönnek a legszuperebb dolgok! 

Ikrek

Csodálatos hírünk van kedves Ikrek! A szerelmi életed mostanáig káosz volt, de eljön a harmónia és a boldogság ideje. A pasid végre megembereli magát, és jobban elköteleződik, mint eddig valaha. Ha szingli vagy, akkor hamarosan a baráti társaságodon keresztül ismered meg a Nagy Ő-t! Minden nagyon gyorsan fog történni, de úgy fogod érezni, hogy minden álmod valóra válik. 

Oroszlán

Szia Oroszlán! Egyértelműen az összes csillagjegy közül te leszel a hét boss ladyje! A munkahelyeden hatalmas változások jönnek, és a feletteseid minden eddiginél elégedettebbek lesznek veled. Hamarosan jön az előléptetés, no meg a fizuemelés is! Ez egy olyan karrierépítés lesz, ami a jövődre is nagy hatással lesz, sőt könnyen lehet, hogy már most elkezded a saját vállalkozásod kiépítését, ami egyértelműen idővel, hosszútávon nyereséges lesz. 

Bak

Bámulatos hét elé nézel kedves Bak! Találkozol valakivel, akivel egy jó beszélgetés után úgy érzed, hogy most az egész életed megváltozhat, szinte már úgy fogod érezni, hogy ez az egész sorsszerű volt. Karrier és magánélet szempontjából is azokat a döntéseket hozod meg, amelyek számodra a legjobbak, mert végre elengeded, hogy mások véleményére kell hallgatnod. Sok lesz a meglepetés!