Sokan vannak, akik minden évben azt várják, az adott esztendőre mit jósolt Baba Vanga és Nostradamus. Most az előbbi jóslatait hoztuk el.

Nehéz lehet 2024 Baba Vanga szerint

A balkániak jósnője szerint, ebben az évben fordulóponthoz érkezhetnek a háborús összecsapások, biológiai fegyvereket is bevethetnek az ellenfelek. Baba Vanga többek között azt állítja, hogy Oroszország elnökét, Vlagyimir Putyint idén meggyilkolják, de Európa szerte több terrortámadást is lát közeledni.

Sajnos a pénzügyekkel kapcsolatban sem jósolt sok jót, akkor úgy látta, ebben az évben egy hatalmas pénzügyi krízis sújt majd le az emberekre, és egyre többen kerülnek majd adósságok csapdájába.

Nem csak rossz dolgok jönnek

Ha pedig mindez nem lenne elég, a klímaváltozás is sok kellemetlenséget okoz majd, ebben az évben különösen oda kell figyelni a kibertámadásokra is, mivel azokkal is visszafordíthatatlan károkat okozhatnak.

A gyógyászat területén azonban csupa pozitív dolgot látott, új kezeléseket találnak fel az Alzheimer-kórra, és a rák gyógyításában is mérföldkő jöhet el.

Csökkenni fog az éhínség, amely 2028-ra teljesen eltűnhet. Hosszútávú látomásai szerint, 2076-ban visszatér a kommunizmus, és 2304-ben már az időutazásra is képesek leszünk.

via