Február 24-én a Szűz telihold fénye megvilágosító és gyógyító erejűnek bizonyul. A csalódásaidat és tapasztalataidat gyógyulási lehetőségekké változtathatod. A tavaszi napéjegyenlőség közeledtével itt az ideje, hogy begyógyítsd a régi sebeidet, mielőtt berobbannának az életedbe a friss tavaszi energiák. A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy már a hétvégén sorsfordító változásokat élhet meg a telihold hatására:

Bika

A Szűz telihold alatt valóra válnak az álmaid, Bika. Ez a hold megvilágítja a kreativitás, a romantika és az élvezetek ötödik házát, és felhívja a figyelmedet egy szenvedélyprojektre vagy romantikus kapcsolatra. Talán végre készen állsz arra, hogy újratervezd az életedet, a jövődet, és ezzel együtt a céljaidat is, a legjobb pedig az: felbukkanhat valaki, aki a segítségedre lehet mindebben.

Ikrek

Készen állsz a továbblépésre, Ikrek. A telihold az otthonodnak és a családodnak a negyedik házában landol. Előfordulhat, hogy új határokat kell felállítanod (vagy meg kell erősítened) a családtagokkal, esetleg a pasiddal szemben. Belefáradtál abba, hogy kövesd a régi mintákat, és készen állsz a változásra. Miközben megváltozik a magánéleted, azzal együtt a karriered is, ahol előléptethetnek vagy egy másik helyről felkínálhatják álmaid munkáját.

Mérleg

A telihold a tudatalatti 12. házában parkol, és lesz mit a felszínre hoznia. Megérett benned a döntés: ideje lezárni egy kapcsolatot, elengedni egy rossz szokást vagy kilépni a melóhelyedről. Ez pedig oltári nagy békét és örömöt hoz magával. Ezek hatására gyógyulásnak indulnak a lelki sebeid, és azt érzed, hogy egy új világ nyílt meg előtted, amit bizony te teremtettél magadnak. Szép munka, Mérleg!