Már csupán pár nap van a februárból, és elkezdődik a március. Lehet, hogy eddig nem úgy alakult ez a hónapod, ahogyan eltervezted, de nem kell aggódnod, hiszen könnyedén lehet, hogy a szerencsés 3 csillagjegy közé tartozol, és nagyot fordul az életed a napokban. 

Bika 

Ezen a héten hatalmas változás történhet a karrieredben. Ha alkalmazottként dolgozol, a főnököd felfigyelhet a szorgalmadra és a szakértelmedre. Ez pedig arra ösztönözheti, hogy megemelje a fizud vagy ajánljon egy új pozíciót. Ha vállalkozó vagy, akkor nagyon sok érdekes emberrel találkozhatsz, akik segítik a karrieredet. A karrieredben történő változás az anyagi helyzetedre is jó hatással lesz. 

Ikrek 

Az utóbbi időben nagyon egyedül érezted magad. A barátaid sosem értek rá, és a családodat is nagyon távol érezted magadtól. Február utolsó napjaiban megszűnik ez az érzés, sokkal többet vagy társaságban, ennek köszönhetően valóssággal ragyogni fogsz. A karrieredben is változást tapasztalsz, megjelenik előtted egy kecsegtető lehetőség, ami meghatározhatja a következő időszakot az életedben.

Bak 

Ez a hét számodra a változásokról szól! Új embereket ismerhetsz meg, elismerik a munkahelyeden a teljesítményed, amitől még több lesz az önbizalmad, és valósággal szárnyalni fogsz. Szó szerint mindenben szerencsés leszel, ez a hatás pedig márciusban is tartani fog, így igazán szép időszak közeledik az életedben!