A napi horoszkóp szerint piszkosul erősek lesznek a zodiákus tagjainak a megérzései. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Szenvedély van a levegőben, Kos, és ma másra sem tudsz gondolni, csak a szexre. Talán annak az eredménye, hogy túl sokat dolgozol és túl keményen, közben nem szánsz időt a vágyaid kiélésére. Ideje lenne romantikáznotok a szerelmeddel.

Bika 

Van egy csodás, veled született pszichés képességed, ami csak némi finomhangolásra szorul, hogy fantasztikus erővé fejlődjön. Nem csoda, ha néha azon kapod magad, hogy mások gondolatait olvasod.

Ikrek

Ma kellemes élmény érhet, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy belevágj egy célod megvalósításába. Olyanokkal találkozhatsz, akik később a barátaid lehetnek vagy megtámogathatnak egy másik cél elérésében.

Rák

Különösen keményen dolgozol, és azon tűnődsz, hogy minden erőfeszítésed hiábavaló volt-e. De a nap vége felé meg fogsz nyugodni, mikor szó esik az előléptetésedről, de minimum a jutalmadról.

Oroszlán

Pezsegsz a magabiztosságtól és a lelkesedéstől. A mosolyod ragályos, és mindenkinek jó a hangulata a környezetedben. Bármit is csinálsz ma, sikerben lesz részed, este pedig számíthatsz a romantikázásra.

Szűz

Természetes intuíciód és érzékenységed ma fokozottan működik, Szűz. Képes vagy olvasni mások gondolatait és érzéseit, valamint pontosan értelmezni azokat. Viszont sajnos néhány régi probléma újra előkerül, és ez némi szorongást okoz.

Mérleg

Még közelebbi kapcsolatba kerülsz valakivel, aki már jelen van az életedben. Talán az illetőt még a suliban ismerted meg, és mostanában kerültél vele újra kapcsolatba, vagy egy kollégád hirtelen felfigyel rád.

Skorpió

Álmodozó hangulatban vagy ma, Skorpió. Ez nem feltétlenül rossz, csak azt jelenti, hogy nehéz lesz bármilyen munkát elvégezned. Bár inkább máshol szeretnél lenni, valójában az aktuális projektekre kellene összpontosítanod.

Nyilas

A szíved és az intuíciód sokkal jobban működik ma, mint az elméd. Bízz abban, amit az ösztöneid súgnak neked, Nyilas. Nagy hasznát veszed a melóban, és a magánéletedben is, mikor este összebújsz Mr. Biggel.

Bak

Kreatív természeted szárnyra kap, Bak! Ahogy körülnézel az otthonodban, rájössz, hogy fel kell turbóznod egy kicsit. A végeredmény pedig fantasztikus lesz!

Vízöntő

Mindig is rendelkeztél pszichés képességekkel, és ma nagyon tisztán működnek. Talán nem véletlenül. Meglehet, egy régi barátod vagy az exed felveszi veled a kapcsolatot, és a segítségedre lehet szüksége, ez pedig valamiképp aktiválja a képességeidet.

Halak

A jólét a sarkon van, Halak. Minden erőfeszítésed megtérül, méghozzá nagy mértékben. Előfordulhat, hogy egy nagy lehetőséget ajánlanak neked a munkahelyeden. A tehetséged és a jó szerencséd együtt csodálatos dolgokat hoz az életedbe.