A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata 180 fokos fordulatot vehet, a szinglik életébe pedig megérkezhet a szerelem. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten eszedbe jut mik a szerelemmel kapcsolatos valódi vágyaid, és elkezded ebbe az irányba terelni a kapcsolatodat. Azért nem árt megosztani Mr. Biggel is a terveidet, különben nem fogja érteni, mit és miért teszel. A szinglik is ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy megkeressék álmaik pasiját.

Bika

A napokban felerősödik benned a vágy, hogy komolyra fordítsátok a dolgokat Mr. Biggel. Ugyanakkor az utóbbi időben, kissé laza volt a kötelék köztetek. Szóval, mielőtt ledobod rá a bombát, előbb magán a kapcsolatotokon kellene dolgozni. Eközben a szinglik gőzerővel belevetik magukat az ismerkedésbe.

Ikrek

Késztetést érzel arra, hogy összeköltözzetek vagy összeházasodjatok a szerelmeddel. Valóban változás van a láthatáron, de nem biztos, hogy pontosan azt fogod kapni, amire vágysz, ám ettől még lesz okod az örömre. A szinglik ne fogják vissza magukat, merjenek bátran ismerkedni.

Rák

Hamarosan elkezdődik a vadonatúj fejezet, amiről álmodoztál. Tereld a neked tetsző irányba a kapcsolatodat. Vállald fel az érzéseidet és a vágyaidat, és ne félj attól, mit fog hozzá szólni a szerelmed. Most tényleg igaz, hogy bátraké a szerencse, és ezt a szingliknek is érdemes megfogadniuk.

Oroszlán

Az életedbe beáramló Halak energiája segít szívből beszélni és cselekedni, hogy új kapcsolatot hoz létre, vagy tovább erősítsd a meglévőt. Minden, amit teszel, tartósnak bizonyul, szóval, ha fel mered vállalni a vágyaidat az imádottad előtt, számíthatsz arra, hogy szintet lép a kapcsolatotok, vagy ha összejössz valakivel, akkor az illető valószínűleg a Nagy Ő lesz.

Szűz

A Halak energiája segít a szerelmi életeddel kapcsolatos álmaid megvalósításában. Az egyedülállóknak találkozójuk van a nagy szerelemmel, míg a párban élők kapcsolata hirtelen számottevő javuláson mehet keresztül, és új célokat fogalmazhatnak meg a jövővel kapcsolatban.

Mérleg

A napokban egyre tisztábban fogod látni, mit vársz igazán a kapcsolatodtól. Ennek fényében eldőlhet a kapcsolatod sorsa, ugyanis vagy szintet léptek a szerelmeddel vagy inkább a szakítás mellett döntesz, és adsz magadnak egy lehetőséget, hogy megtaláld a Nagy Ő-t.

Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz, próbálj új energiát önteni bele, és közelíts olyan témákhoz, mint a házasság vagy a gyerekek - persze csak ha erre vágysz -, és bízz abban, hogy a pasid nyitott lesz rá. Egyedül így érheted el, hogy előrelépjetek a szerelmeddel, vagy pedig negatív reakció esetén megjöjjön a bátorságod a szakításhoz.

Nyilas

Szingliként meg fogod látni azt, mit kell még meggyógyítani magadban ahhoz, hogy újra képes legyél hinni a szerelemben és belevetni magadat az ismerkedésbe. A párban élők is meglátják, mit kell tenniük ahhoz, hogy eljussanak az imádottjukkal arra a szintre, ahová szeretnének.

Bak

Jelentős fejleményre számíthatsz a héten, Bak. Ez közelebb visz ahhoz az élethez, amire mindig is vágytál, különösen, ha arról álmodoztál, hogy feleség vagy anya leszel egy napon. A szingliknek sikerül a napokban lezárniuk a múltat és amint elmúlik a szívfájdalmuk, újra ismerkedni kezdenek.

Vízöntő

Az előtted álló napokban fontos felismeréseket tehetsz. Talán már nagyon is ismered a számodra tökéletes pasit. Talán rég megkaptad a szerelemmel kapcsolatos vágyadat, csak eddig nem voltál hajlandó észrevenni. Bármire is jössz rá a héten, az hatalmas örömöt fog okozni.

Halak

Akár most kezdesz egy új kapcsolatot, akár egy meglévőt szeretnél új szintre emelni, itt az ideje, hogy igazán bízz magadban és kitarts a vágyaid mellett. Megragadni a nagy esélyeket, kimondani, mire van szükséged, és mindezt úgy tenni, hogy közben megőrzöd a határaidat.