Annyi szép hely van a világban, hogy nehéz közülük választani, de az asztrológusok szerint a horoszkópunkból könnyen levezethető, hogy pontosan milyen mesés úticélpont is illik hozzánk. Most csillagjegyekhez illő legjobb álomnászutakba avattak be minket és a listára nézve csak a lehető legtutibb helyek szerepelnek a cikkben! Hozzád vajon melyik illik? Görgess le és megtudod! 

Kos

Merész és bátor természeted nem engedi, hogy lazulós legyen a nászutad! Az esküvő után egy olyan kalandos álomutazáson vennél részt, ahol esélye sem lenne annak, hogy unatkozz. Gondolj valami bevállalósra, ami az emberek eszébe sem jutna! 

Álomnászutad: hegymászás Peruban, a Machu Picchu-ra!

Bika

Imádod a luxust és a kényelmes életet, amit semmi pénzért sem cserélnél fel! A kalandokat nem neked találták ki, mert imádod a napsütést, ezért akkor jársz a legjobban, ha egy lazulós, semmittevős nászútra mész, ahol a szerelmedre tudsz koncentrálni.

Álomnászutad: ötcsillagos all-inclusive szállás a Maldív-szigeteken

Ikrek

Imádsz pezsegni, kedves Ikrek, ezt pedig imádja benned a pasid, ezért az aktív és a pihentető úti célokat összekapcsolva választanátok magatoknak álomnászutat. Éjjel buliznátok, nappal pedig kipihennétek a fáradalmaitokat, hogy hangzik?

Álomnászutad: bulis thaiföldi-körút relaxációs pihenőkkel 

Rák

A Víz elem jegye vagy, lételmed a nyugalom, a béke és a harmónia, ezért mindenképpen egy olyan helyre utaznál el nászútra, ahol mindezeket kombinálhatod. Nem vágysz sokra, csak arra, hogy pihenj és feltöltődj a szerelmeddel!

Álomnászutad: napozás és búvárkodás az ausztrál korallzátonyoknál

Oroszlán

Az tuti, hogy te már az esküvő előtt tudod, hogy hova akarsz menni nászútra, mert a helynek egy halom követelménynek meg kell felelnie. A legfontosabb az, hogy Instagram-komptabilis legyen és jól nézzen ki a képeken, ebből nem engedsz!

Álomnászutad: luxi pihenés Santorinin, kalderára néző kilátással

Szűz

Senki sem értékeli úgy az érintetlen természetet, mint te, kedves Szűz, ezért egy olyan helyre lenne érdemes ellátogatnod a pároddal, ahol egyaránt tudnátok kirándulni, feltöltődni és idegen kultúrát tanulmányozni.

Álomnászutad: egy Japán utazás pihenéssel és kirándulással 

Mérleg

Uralkodó bolygód a Vénusz, ezért mindenképpen egy olyan úticélpontot választanál nászútnak, ami a legromantikusabb helyek között van. Neked az sem számít, ha nem a világ végén van, a lényeg, hogy filmbe illő legyen!

Álomnászutad: romantikus séták Párizsban, az Eiffel-toronynál

Skorpió

Titokzatos és visszahúzúdó vagy, ezért az utazásaidat is szereted a turisták nyüzsgésétől és zajától távol megszervezni. Az álomnászutad mindenképpen egy diszkrét, nyugis hely, ahol csak te vagy és a szerelmed, senki más!

Álomnászutad: sarki fény nézés Svédországban

Nyilas

Az összes csillagjegy közül te vagy a legkalandvágyóbb, aki minden napot szeretne valami újjal és izgalommal megtölteni. Közel állsz a természethez, ezért valamilyen naturális célpontot választanál a nászutadnak, ahol tudsz kalandozni a pároddal!

Álomnászutad: szafari túra a kenyai vadonban

Bak

A tökéletes ár-érték arányra vágysz, kedves Bak, az ideális álomnászút pedig számodra egy olyan hely, ahol egyaránt részesülsz az aktív pihenésből, a kultúrából, a kikapcsolódásból és persze, magából a történelemből is.

Álomnászutad: kastélynézéssel egybekötött wellness Skóciában

Vízöntő

Világmegváltó nézeteid és kreatív ötleteid megengedik, hogy a klasszikus nászutas célpontok helyett egy teljesen más, sokkal izgalmasabb és változatosabb helyen szervezd meg az életed legjobb nyaralását! 

Álomnászutad: kultúrális és spirituális utazás Indiába

Halak

A Víz jegy szülötte vagy, ezért te mindenképpen egy olyan helyen képzeled el a nászutadat, ahol szép strandok vannak és ahol az érzékeny természeted feltöltődhet csupa pozitív energiával. A világ legszebb tájai valók neked, semmi más!

Álomnászutad: csendes és kikapcsoló pihenés Bora Borán

Via