A szinglik mágnesként vonzzák a pasikat és ezzel együtt a kalandokat, míg a párban élők forró lépedőgyűréseket tartanak vagy szex nélkül, de meghitten összebújnak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a márciusi szexhoroszkóp:

Kos

Párkapcsolatban: A szokásosnál is több kedvetek lesz romantikázni, szeretkezni. Sőt, most igazán vevők vagytok az újdonságokra is, és akár a swinger klub vagy az édeshármas is felmerül köztetek.

Szingli: Kapd fel a szexi feketédet és irány bulizni a csajokkal! Nincs olyan pasi, aki képes lenne ellenállni neked a hónapban.

​BIKA

Párkapcsolatban: Nagyon pörgős hónap elé néztek, rengeteg meghívás és izgi program vár rátok, így meglehet, hogy kevesebb időtök jut a szexre, de amikor sor kerül rá, az igazán minőségi lesz!

Szingli: Rengeteget csetelsz a Tinderen, ismerkedsz a társkeresőkön, és nagyon élvezed a szórakoztató és forró flörtöket.

IKREK

Párkapcsolatban: Nyugodtan kommunikáld a pasidnak a szükségleteidet, akár több szexre, akár kevesebbre vágysz, és ne csinálj olyat, amit nem akarsz, csak azért, hogy a kedvében járj, mert az még csúnyán vissza fog ütni.

Szingli: Izgalmas randevúk és forró flörtök várnak rád. Többen is megpróbálnak ágyba csábítani, a kérdés az, lesz-e olyan, aki sikerrel is jár.

RÁK

Párkapcsolatban: Romantikus, ugyanakkor játékos hetek elé néztek a szerelmeddel. Olyanok vagytok, mint a tinik, akik épp felfedezik egymás testét, a lehetőségeiket, és nevetve szeretkeztek.

Szingli: Lenne lehetőséged a kalandra, de félsz belevágni. Úgy érzed, nem állsz készen az egyéjszakás szerelemre, sőt, talán még egy kapcsolatra sem.

OROSZLÁN

Párkapcsolatban: Úgy érezheted - vagy akár mindketten -, hogy több térre van szükségetek. Vagy éppen izgalomra? Felmerülhet köztetek a nyitott kapcsolat lehetősége vagy, hogy meghívtok valakit az ágyatokba.

Szingli: Olyan vagy, mint egy szexmágnes, és ellenállhatatlanul vonzod a pasikat. Rengeteg lehetőséged nyílik kalandozni, a kérdés az: te mit szeretnél?

SZŰZ

Párkapcsolatban: Egy kicsit elkényelmesedtetek a pasiddal és ha nem akarjátok, hogy kihunyjon a tűz a kapcsolatotokban, akkor ideje kicsit felpörgetni köztetek a dolgokat. Kísérletezzetek új pózokkal és szánjatok több időt a minőségi szexre!

Szingli: A hónapban váratlanul megismerheted álmaid pasiját, aki elrabolja a szívedet, és villámgyorsan az ágyban találhatjátok magatokat.

MÉRLEG

Párkapcsolatban: Nehéz időszakon mehetsz keresztül a hónapban és meglehet, hogy elsősorban nem a szexen jár az eszed. Szerencsére Mr. Big abszolút megértő veled és türelmesen kivárja, amíg megjön a kedved a meghitt szerelmeskedéshez.

Szingli: Nagyon vágysz egy kis együttlétre, és szerencsére találsz is hozzá megfelelő partnert, akár ismerősről legyen szó vagy egy ismeretlenről, akivel egyetlen éjszakára szól a kaland.

SKORPIÓ

Párkapcsolatban: Most nem egészen vagytok azonos hullámhosszon a szerelmeddel. Te több együttlére vágysz, ő viszont inkább nyugalomra vagy arra, hogy azt csináljon, amit akar. Próbálj vele erről beszélni és kompromisszumot kötni, de fontos, hogy megértően közelíts felé.

Szingli: A legkevésbé sem vágysz most pasira és az öngondoskodást helyezed előtérbe. Attól még persze ez nem jelenti azt, hogy ne kényeztethetnéd néha magadat.

NYILAS

Párkapcsolatban: A március a legmélyebb vágyaid közléséről szól, hogy átalakítsd az életedet... álmaid életévé. Szóval, oszd meg az imádottaddal, hogy mire vágysz, aki valószínűleg teljesíteni is fogja a kívánságaidat.

Szingli: A hónapban rájössz, hogy már nem egyéjszakás kalandokra és futó kapcsolatokra vágysz, hanem a Nagy Ő-re. Éppen ezért teljesen megváltozhat a következő hetekben az ismerkedési stílusod.

BAK

Párkapcsolatban: Márciusban forró és izgalmas együttlétekben lesz részed Mr. Biggel. Csak legyetek óvatosak, mert nagyon jó, hogy kísérletező kedvetekben lesztek, csak nehogy szexbaleset érjen titeket!

Szingli: Szexi vagy és vonzó, bármikor találhatsz pasit magadnak. Ám te valószínűleg mégis az exeddel bújsz majd össze.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatban: A hónapban különböző gondjaitok adódnak, amik miatt kevesebb idő vagy kedv jut a szeretkezésre. Amúgy is feszültek vagytok, de a szex hiányától még inkább azok lesztek. Talán veszekedés helyett jobb lenne lepedőt gyűrni!

Szingli: Most senki sincs, aki igazán megfogna téged, hiába próbálkoznak nálad, te viszont egy csomó maszturbálási technikát kipróbálhatsz, amivel maximálisan kielégítheted az igényeidet.

HALAK

Párkapcsolatban: Édes, romantikus, filmbe illő szeretkezésekben lesz részed az imádottaddal, kedves Halak. Ráadásul a szerelmed maximálisan odateszi magát az ágyban és felejthetetlen élményeket okozhat.

Szingli: Nagyon sok pasit vonzol be, és könnyen lehet, hogy el is csábulsz egy egyéjszakás vagy futó kaland erejéig.