Elkezdődött a március, az első tavaszi hónap igazán különleges időszak lesz a zodiákus tagjainak az életében. Ennek a 3 csillagjegynek már a hónap elején megváltozhat az élete, így érdemes lesz odafigyelni az apróbb jelekre! 

Kos 

Az utóbbi időben nagyon alábecsülted saját magad. A környezeted sem segített ebben, mivel nem ismerték el a tehetséged. Ez az önbizalmad is alaposan visszavette, és megkérdőjelezted a saját képességeid. Ezen a héten azonban kaphatsz egy olyan lehetőséget, ami visszaadja az önbizalmad, és még a szakmai életben is előrébb juthatsz. A lényeg, hogy kivételesen ne agyalj rajta túl sokat, inkább ragadd meg a szerencséd! 

Oroszlán

Nagyon leterheltnek érezted magad az utóbbi időben. Sok volt a munkád, és a magánéletedben is voltak problémák. Ez sok belső feszültséghez vezetett, és nehéz volt jó döntéseket hoznod. Itt az ideje, hogy elvonulj kicsit, átgondold a dolgokat és jobban odafigyelj a jelekre. Találkozhatsz valakivel, aki szó szerint megváltoztatja az életed. 

Halak 

Ezen a héten végre jobban bízol a megérzéseidben. Rengeteg pozitív energia lesz benned, ezek pedig segítenek a fontos döntések meghozásában. Ez érinti a szerelmi életedet is, nincs más dolgod, mint hallgatni a szívedre, és meghozni a döntéseket. Ha úgy érzed, hogy bizonytalan vagy, tölts egyedül egy kis időt, meditálj, ez majd segít tisztábban látni a helyzeteket