Ha karácsonyról van szó, a Kardashian-Jenner család nem ismer határokat (mondjuk máskor sem...)! Minden évben elképesztő ünnepi ötletekkel állnak elő, és akkora fenyőfákat választanak, amit csak daruval lehet beemelni a házaikba. És bár azt hihetted, hogy ezt már képtelenség überelni, Kim Kardashiannek sikerült!

Ha Kim Kardashian fehér karácsonyra vágyik...

...akkor meg is kapja! Még akkor is, ha Beverly Hillsben él, ahol decemberben is 20-25 fok van. 

A valóságshow-sztár most Insta-storyban mutatta meg az idei ünnepi dekorációját, amitől mindenkinek leesett az álla. Kim több tucat fenyőfát telepített otthonába, amik egytől egyig fehérre vannak fújva. Az egész olyan érzetet kelt, mintha egy havas erdőben sétálnál. 

A videóban jól látszik, hogy hatalmas fenyők ezek, és csak ezen az egy folyosón legalább egy tucat van belőlük! Ki tudja, a ház többi részén mennyi?

Fotó: Instagram/@kimkardashian

A videó végén megcsodálhatod Kim nappaliját is, amit természetesen a legnagyobb fa díszít, telis tele aranyszínű égőkkel.

Fotó: Instagram/@kimkardashian

Az biztos, hogy Kim gyerekei is oda lehetnek a téli csodaországért, bár North West pont nemrégiben vallotta be, hogy elege van anyja fényűző életéből, és abból, hogy egy luxuvillában kell élnie egy rakás biztonságiőr és kiszolgáló személyzet társaságában. Vajon a 10 éves lányát sikerült lenyűgöznie?

Via