Hónapok óta lázban tartja az embereket, hogy mi történt Katalin hercegnével. Az elmúlt időszakban nagyon sok volt a találgatás, a közösségi médiát pedig valósággal ellepték a teóriák. Több celeb is megpróbált reagálni a kialakult helyzetre, az egyik Kim Kardashian volt, aki napokkal ezelőtt a walesi hercegnével viccelődött, a posztja azonban egyre nagyobb felháborodást kelt. 

Katalin hercegné miatt követelnek bocsánatkérést Kim Kardashiantól

Decemberben jelent meg utoljára nyilvánosan Katalin hercegné, majd januárban egy műtéten esett át. Az elmúlt hetekben csak lesifotók készültek róla, ezért az interneten egészen őrült teóriák jelentek meg. Később, a Photoshop-botrány miatt csak még rosszabb lett a helyzet, és már ismert személyek, celebek is elkezdtek vele viccelődni. 

Kim Kardashian is kitette egy posztot, ami már akkor nagy ellenszenvet váltott ki. Többen követelték tőle, hogy távolítsa el, de ezt nem tette meg. Katalin hercegné bejelentése után pedig valósággal népharag zúdult rá. 

Úton, hogy megtaláljam Katalint

– írta a celeb a fotójához napokkal ezelőtt. 

A kép alatti kommentszekció azóta valósággal felrobbant. Már a fotó megjelenésekor is sok volt a kritikus, de az elmúlt napokban még többen írtak a poszthoz. Az emberek nagy része bocsánatkérést követel Kimtől. 

Megtennéd, hogy inkább a bocsánatkérést találod meg?

– jegyezte meg egy internetező. 

Én javasolnék egy bocsánatkérést. Mennyire kegyetlen vagy, miközben éppen rákkal küzd

– írta egy másik ember. 

Le kellene venned a posztot és bocsánatot kérned. A walesi hercegné kezelést kap daganatos megbetegedés miatt, és mindenki közül neked tudnod kellene, hogy ez milyen, amikor valaki ezen megy keresztül. Már csak az édesapád miatt is

– üzente Kimnek egy felhasználó. 

Kim Kardashian egyik hozzászólásra sem reagált, és nem adott ki nyilatkozatot sem. Nem ő volt azonban az egyedüli, aki viccelődött Katalin hercegné állapotával. Blake Lively szintén kitett egy posztot, amivel a Photoshop-botrányra reagált, ő viszont a bejelentést követően törölte a bejegyzést, és bocsánatot is kért. 


Via