A reklámokat alapjáraton annyira nem szeretjük, a karácsonyiak azonban ez alól a rendhagyó kivételek. Mutatjuk az idei karácsonyi reklám felhozatalt, melyek között akad néhány, ami igazán meghatóra sikerült. 

Az Aldi karácsonyi reklámja

Az Aldi karácsonyi reklámjában a  Reszkessetek, betörők! ötletét gondolták tovább. A sztori szerint, Kevint, a répát otthon felejti a családja, akik Párizsba utaznak. Ismerősen hangzik igaz? A bonyodalmak pedig ekkor kezdődnek, hiszen egy betolakodó akar bejutni a házba, amit Kevin, a répa különböző csapdák felállításával igyekszik megakadályozni. 

 John Lewis karácsonyi reklámja 

 John Lewis karácsonyi reklámja egyértelműen az év talán egyik legjobban várt eseménye. A John Lewis minden karácsonykor kitesz magáért, és emberek millióit siratják meg az ünnepi reklámjukkal. Végre debütált a 2022-es verzió is, ami idén sem kevésbé megható. Mutatjuk: 

JD Sports karácsonyi reklámja

A JD Sports talán az év eddigi legsztárosabb reklámja, amely a sport, a szórakozás és a zene világának brit ifjúsági sztárjait ötvözi.

Asda karácsonyi reklámja 

„Legyen boldog karácsonya a manódnak” – ez az Asda szlogenje, és azt kell mondanunk, hogy a szupermarket-óriás túlszárnyalta magát az idei reklámmal. 

A Boots karácsonyi reklámja 

Lydia West főszereplésével készült el a Boots karácsonyi reklámja, ami felemelőbb lett mint valaha. West egy mágikus szemüveggel marad a buszon, amit, ha felvesz, láthatja, mi okoz örömet az embereknek. Így képest lesz megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot a barátai és a családja számára. 

A Sainsbury karácsonyi reklámja 

A tévélegenda, Alison Hammond áll a Sainsbury 2022-es karácsonyi reklámjának a középpontjában. Hammond egy grófnőt alakít, aki nagyon várja már a karácosnyi lakomát. Mutatjuk: 

A Lidl karácsonyi hirdetése 

A Lidl idei karácsonyi reklámja nagyon cukira, de közben kissé viccesre sikerült. Egy kislány egy mini Lidl-s pulóverbe öltözeteti kedvenc maciját, aki hamar a karácsony kabalájává válik, ám Teddy fejébe száll a hírnév, a kislány pedig semmi másra nem vágyik, mint, hogy visszakapja a barátját. 

Az M&S Food karácsonyi reklámja 

Tündér visszatért, hogy új társával, Duckie-val ünnepelje a karácsonyt. Többet nem is mondanánk, inkább nézze meg mindenki a cuki karácsonyi reklámot. 

Az M&S karácsonyi reklámja 

A Marks and Spencer karácsonyi reklámja imádnivalóra sikerült: az emberek karácsony reggelén felbontják az ajándékaikat, majd a zene kicsalogatja őket az utcára, ahol együtt énekelnek és táncolnak. Ráadásul a kisfilmben Harry Styles énekel. Kell ennél több? 

A Disney karácsonyi reklámja 

A Disney karácsonyi kisfilmje idén valami egészen zseniálisra sikerült. Az animáció alatt az Encantoból ismert hang, Jessica Darrow énekel. A sztori pedig a testvérféltékenység témáját boncolgatja, úgy, hogy közben mindenki szívét megmelengeti. 

A Morrisons karácsonyi reklámja 

A Morrisons második éve hozza már vissza a Farmer Christmast, mivel a szupermarket célja, hogy kiemelje ételeinek kiváló minőségét. A Farmer Christmas elvezet minket a műhelybe, ahol a manók ünnepi lakomával készülnek, akik közül sokan igazi Morrisons kollégái. 

(via)